Tijdens de conferentie Stand van zaken van afgelopen 24 september Sony heeft een speciale versie van gepresenteerd PlayStation 4 Pro gewijd aan het nieuwste en nu aanstaande werk van Hideo Kojima, Death Stranding.

La Beperkte editie in kwestie wordt gekenmerkt door een witte kleur voor het overheersende deel, met zwarte details zoals de centrale module van de "sandwich"Die PS4 Pro vormt, waarop het mogelijk is om de karakters in goud te lezen die de naam vormen van de titel ontwikkeld door Maestro Kojima. Het bovenste gedeelte presenteert in plaats van handprints, waarbinnen het geheel kan worden onderscheiden terrestrische wereldkaart.

PlayStation 4 Pro - Death Stranding Limited Edition

Voltooi deze zeer speciale PlayStation 4 Pro, in een goed onderhouden versie 1 Terabyte van ruimte, een controller met een kleuring semi-transparant oranje tot nu toe niet gepubliceerd op de Sony thuisconsoles om het ontwerp van nieuw leven in te blazen BB-pod bevatten zo onverwacht als verontrustende baby die de hoofden van de fans draaide ten tijde van zijn verschijning in de eerste teaser trailer van de titel nu enkele jaren geleden.

De Death Stranding-editie van PlayStation 4 Pro bevat de versie op schijf van het effect en zal worden verkocht tegen de prijs van 399,99 € op de Amerikaanse en Canadese markten en zal beschikbaar zijn vanaf de volgende 8 november 2019. Er is momenteel geen informatie over de komst hiervan schokkende console ook op Europees en Aziatisch grondgebied, maar gezien de aanstaande komst op de titelmarkt, stellen we ons voor dat demogelijke aankondiging kan om de hoek zijn.

Death Stranding Controller

Waar denk je aanlaatste poging door Hideo Kojima, voorheen de vader van de historische serie Metal Gear? Zal de nog steeds zeer mysterieuze Death Stranding kunnen concurreren met zijn voorgangers? En als ze je vroegen om te kiezen of je het wilde verkopen oude PlayStation 4 Pro Insieme al je games in jouw bezit in ruil voor de Limited Edition van Death Stranding, waar zou je dit nieuwe juweel van Sony laten zien?