In een recent interview de CEO van Quantic Dream, David Cage, uitte zijn enthousiasme voor de manier waarop zijn studiotitels werden ontvangen door gebruikers PC. Sinds kort inderdaad Zware regenval e Verder dan twee zielen ze landden ook Epic Games Store, die voor het eerst uit PlayStation-systemen komt, en hetzelfde zal snel raken Detroit: word mens.

Volgens Cage is dit een hele nieuwe markt voor zijn bedrijf, dat ondanks zijn geboorte als een multi-platform ontwikkelaar met Omikron: The Nomad Soul e Fahrenheit: Indigo profetie, het was geleidelijk gericht op de thuisconsoles van Sony. Volgens de manager was de reactie van de spelers op de pc uitstekend, en in de toekomst zal de studio de titels blijven ontwikkelen als multiplatform, en niet langer alleen als exclusieve PlayStation.

Cage heeft echter nog niet willen onthullen wanneer Detroit: Become Human, het nieuwste werk van Quantic Dream, op pc wordt uitgebracht.

Hoewel de studio deze maand al deze teaser over de pc-release had gepubliceerd, is er sindsdien niets meer over gehoord. We hoeven daarom alleen maar te wachten op nieuws hierover.