De hoekstenen van het RPG-genre, Baldur's Gate, Planescape: Torment and Icewind Dale, komen ze ook op consoles aan, maar helaas met een beetje vertraging. Het zou deze week moeten zijn aangekomen, maar fans zullen nog een paar weken moeten wachten. L 'Verbeterde editie van Baldur's Gate en het dubbele pakket bevat Planescape: Torment Enhanced Edition e Icewind Dale wordt fysiek en digitaal vrijgegeven 15 oktober.

Het Baldur's Gate-pakket bevat zowel het eerste als het tweede hoofdstuk, met alle inhoud die kan worden gedownload. Verder zal ook de 6 december worden gepubliceerd Neverwinter Nights Enhanced Edition, zowel fysiek als digitaal. Ook in dit geval hebben we het spel in handen met alle downloadbare inhoud erin.

Ondertussen wachten we ook op meer informatie over Baldur's Gate III, waarvan de sporen sinds de aankondiging verloren zijn gegaan.