Mario Kart Tour wordt morgen gepubliceerd 25 september voor Android e iOS en neemt spelers als eerste stop mee naar New York City.

Mario Kart Tour is de eerste titel van de franchise die op mobiele apparaten belandt en spelers moeten om de twee weken naar nieuwe locaties rennen.

Zoals we al zeiden, is de eerste stop New York en kunnen spelers twee exclusieve stuurprogramma's gebruiken: Mario Musicista en Pauline. Zodra de tour in New York voorbij is, zullen deze twee piloten niet langer beschikbaar zijn.

Mario Musicista zou twee bommen tegelijkertijd moeten kunnen lanceren, terwijl Paluine's speciale beweging de Lucky Seven is, die tegelijkertijd 7 power-ups levert.

de etappes van de tour zullen we verzamelen van de sterren die we kunnen uitgeven in Cups. De Cups worden gebruikt om de prijzen van de Tour als nieuwe karts en personages te ontgrendelen (in het geval van NY is het ontgrendelbare personage Yoshi). De Cups ontgrendelen ook nieuwe tracks.

Het enige wat u hoeft te doen is downloaden en spelen!