KOPENHAGEN, Denemarken– (BUSINESS WIRE) -#UniteCopenhagen- Rogue Racers, een mobiele game in ontwikkeling door iLLOGIKA, is een van de producten die wordt gebruikt door Unity Technologies, de maker van 's werelds toonaangevende realtime ontwikkelingsplatform, om Unity Simulation te demonstreren, een gloednieuw cloudgebaseerd simulatieproduct. Met behulp van de kunstmatige intelligentie (AI) die niet voor de speler is ontwikkeld, heeft iLLOGIKA feedback en inzicht gegeven om de service te testen. Unity Simulation is momenteel in bèta, om te beginnen, ga alsjeblieft hier.

“Door Unity Simulation te gebruiken, kan ons team verschillende combinaties van in-game scenario's uitvoeren om vroege onevenwichtigheden in het ontwikkelingsproces te vinden. Zei Régis Geoffrion, Studio Director van iLLOGIK, wij geloven dat deze tools. "Om bijvoorbeeld racegerelateerde waarden in de game te verfijnen, konden we 22,500-simulaties uitvoeren (het equivalent van 46 dagen realtime spelen). Hierdoor kon het ontwerpteam het gewenste resultaat veel sneller en veel nauwkeuriger bereiken. "

"ILLOGIKA is er trots op samen te werken met Unity", zegt CEO David-Fugère-Lamarre. "Deze samenwerking stelt ons in staat om de Rogue Racers sneller op de markt te brengen met een verfijnde spelerprogressie ..."

Bezoek website

Like Facebook

Volg Twitter

Over Rogue Racers

Rogue Racers is een nieuw en opwindend gratis te spelen racespel dat momenteel wordt ontwikkeld. Heroes concurreert in één-op-één multiplayer races over de hele wereld in prachtige 3D-omgevingen.

Over iLLOGIKA

ILLOGIKA viert dit jaar zijn 10-jubileum en is het resultaat van een samenwerking tussen gepassioneerde ontwerpers van videogames en technologische visionairs. Deze studio in Montreal heeft een team van meer dan 60 mensen die videogames en interactieve ervaringen ontwikkelen.

Contacten

David Fugère-Lamarre, ILLOGIKA, david.lamarre@illogika.com 514-360-3710

Bron BEDRIJFSDRAAD