Op Nintendo Switch gaat aankomen deze week Cyber ​​Protocol, a arcade hack spel exclusief op de console van de grote N.

Stel in een wereld van stijl cyberpunk, speel je de belangrijkste held van het spel, wiens doel het is om zijn Android-partner (G0X6 genoemd) te reactiveren door de zogenaamde protocol. In totaal hebben we 100 verschillende niveaus om te spelen, allemaal vol met obstakels en allerlei soorten vallen. We zullen alle soorten hacktechnieken moeten gebruiken om de niveaus op te lossen puzzel-stijl dat je ons zult tegenkomen.

Hier is een lijst met alle hoofdfuncties van Cyber ​​Protocol, zodat u een nauwkeuriger idee kunt krijgen:

TEVREDEN SPEL
Het team heeft er alles aan gedaan om elk van de 100-niveaus om te vormen tot een originele uitdaging, niet alleen met verschillende configuraties, maar ook met nieuwe vallen en verschillende mechanica die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Wanneer je voor een nieuwe fase staat, zal het zijn alsof je voor het eerst speelt.
COMPETITIEVE
Deel het plezier met familie en vrienden: Cyber ​​Protocol kan tot 4-spelers hosten om elkaar lokaal uit te dagen! Alleen de beste hackers kunnen het doen zonder schade te lijden
EEN MOOIE UITDAGING
Ben je op zoek naar meer adrenaline? Probeer het systeem in arcade-modus sneller en met beperkte levens te hacken. Het zal moeilijk zijn, maar als je goed genoeg bent, kun je je plek in de top 20 van cyberhackers bemachtigen! Glorie, roem en succes - alles kan van jou zijn! VOOR RETRO FANS Ontbrekende retro games? Maak je geen zorgen, we hebben erover nagedacht! Reis terug in de tijd naar de jaren 80 door de thema's en geluiden van de game te veranderen. MUZIKALE SPELER Als je wilt ontspannen na een zware hacksessie, luister dan naar de Synthwave en 8-bit Cyber ​​Protocol-soundtracks voordat je verder gaat met de volgende uitdaging!

Cyber-protocol

Cyberprotocol is beschikbaar voor inschakelen September 26: je kunt het kopen in de Nintendo eShop voor 9,07 euro.