Elite Dangerous is bijgewerkt met de nieuwe starterervaring waarmee nieuwe spelers de basis en dynamiek van het spel beter kunnen begrijpen.

De veteranen van de ruimtesimulator ze zijn er zich terdege van bewust dat het spel vóór deze update niet erg toegankelijk was voor alle spelers. Maar met de startervaringen veranderen deze dynamieken, waardoor in de eerste plaats een nieuwe ervaring wordt gegarandeerd om de basis van het spel te leren.

De update voegt een nieuwe gesproken introductie toe aan de vluchtbesturing en vele andere nieuwe functies. Veteraan-spelers hebben toegang tot een nieuw kleurensysteem en de nieuwe virtuele valuta ARX.

Zoals je kunt zien in de video onderaan het nieuws, biedt het systeem geïntroduceerd in Elite Dangerous voor nieuwe spelers alle informatie om zonder al te veel problemen te kunnen beginnen met spelen, hoe de eerste reis in hyperspace te ondernemen, in ruimtestations te dokken en natuurlijk de nieuwe kleurstelling.

De ARX-munt die je kunt krijgen door aankopen of spelen, je kunt hem gebruiken om stickers, nieuwe kleuren voor het schip, de bubbelkoppenfiguren en nog veel meer te kopen. Het is duidelijk dat de ARX de oude premium-munt van de game vervangt, die vanaf de release van deze update niet langer kan worden gekocht of gebruikt ten gunste van de ARX.

Gezien de vele wijzigingen die door de update zijn aangebracht, kunt u verwachten dat er enkele problemen zijn met toegang tot de winkel en servers. Over updates gesproken, je hebt gehoord dat Borderlands 3 voegt geen tekens toe via DLC?