De franchise van Borderlands staat bekend om zijn overvloed e de variëteit van de inhoud na de lancering. Typische DLC's omvatten alles van toevoegingen tot geschiedenis tot nieuwe niveaus beschikbaar voor progressie, en zelfs nieuwe speelbare personages. Dit echter zal niet het geval zijn di Borderlands 3, volgens de ontwikkelaars

Dit wordt bevestigd door Paul Sage, creatief directeur van het spel, tijdens een interview gehouden in eerste aflevering del livestream Borderlands Show. De reden is eenvoudig, legt Sage uit: gegevens verzameld over de vorige titels van de stemrecht hebben aangetoond dat de spelers ze komen heel weinig terug aan de personages speelbaar gemaakt door de DLC's. Meestal resulteert een eerste test die wordt gedicteerd door nieuwsgierigheid in één korte progressie van het personage in kwestie, dat dan zal worden opgegeven ten gunste van de personages die al bekend en dierbaar zijn voor de speler.

Dat gezegd hebbende, de DLC's voor Borderlands 3 ze zullen niet falen. Sommigen zijn gratis evenementen, hoe Bloedige oogst e Maliwan Takedown. Anderen zijn betaalde DLC's opgenomen in de seizoenspas. In elk geval Borderlands 3 zal zeker lange inhoud blijven toevoegen - zelfs als het een vraagteken blijft technische problemen het spel aantasten. Om te weten wat we erover denken van het nieuwe hoofdstuk, kun je een kijkje nemen qui.

Reacties

antwoorden