Justin Darlington werkt van 4 jaar naar een project genaamd The Vision. De game wordt gepresenteerd als een open wereld voor overlevingen van derden, die de Unreal Engine 4 gebruikt. En een paar dagen geleden deelde Darlington een trailer voor de game.

De visie zal een hebben multi-verso en tijdreizen, functies die beloven om de gamewereld nog levendiger te maken. Spelers kunnen op elk moment op aarde reizen, of zelfs in de ruimte.

Spelers zullen dan middelen moeten verzamelen en kennis vergaren over de verlaten wereld om hen heen om te proberen te overleven. Het zal dan fundamenteel zijn om te zoeken naar schuilplaatsen, zonder welke zij zeker niet ver zullen kunnen gaan.

The Vision

Om een ​​ontwikkeld spel te zijn door één persoon, The Vision ziet er veelbelovend uit. Darlington wil het ontwikkelteam uitbreiden om te proberen de titel binnen een acceptabel tijdsbestek te voltooien, zelfs als de ontwikkelaar niet weet wanneer dit daadwerkelijk kan gebeuren. Bovendien lijkt het project zeer ambitieus, wat kan leiden tot extra ontwikkelingsbelemmeringen voor Darlington zelf. Voor nu is het daarom de moeite waard om The Vision te nemen voor wat het is: een prototype (natuurlijk geldig) van een spel dat alle referenties lijkt te hebben om zijn stempel te drukken.

U kunt echter meer informatie direct op de pagina vinden ArtStation van de ontwikkelaar.