Het horrorspel Dead van Daylight heeft talloze cross-overs en samenwerkingen gehad met verschillende horrorsagen, waaronder Gillen, ZagenNightmare on Elm Street. En nu direct aan Demogorgone da Stranger Things draagt ​​bij aan de cast van slechterik in het spel, dankzij een nieuwe DLC die vandaag beschikbaar is.

De Dead by Daylight Demogorgone kan portals gebruiken om via de omgekeerde naar verschillende delen van de kaart te gaan. Het heeft ook een aantal perk gerelateerd aan de generatoren die de overlevenden zullen moeten proberen te activeren. Wanneer een speler wordt geland door de Demogorgone, raakt een van de generators overbelast en de overlevenden die het probeerden te repareren, voelen zich uitgeput en lijden aan een reeks malus. Wanneer een speler een generator repareert, worden nabijgelegen vensters ook geblokkeerd door ondersteboven tentakels, waardoor ze gedurende een beperkte periode niet kunnen ontsnappen.

Er is ook een nieuwe kaart in Dead by Daylight, of het Underground Complex van Hawkins Laboratory, e twee nieuwe overlevendenNancy Wheeler Steve Harrington. De sporen van Nancy zijn onzichtbaar als het gezond is en elke generator die ze repareert, is zichtbaar voor de andere overlevenden. Als Steve een gevangen speler bevrijdt, is er geen bloed en probeert iemand hem ervan te bevrijden worsteltimer het zal een tijdje stoppen. Steve kan ook zichzelf genezen nadat hij is vrijgelaten, maar die van hemzelf fantastisch haar helaas hebben ze geen effect op het spel.

En jij, wat denk jij ervan? Speel je Dead by Daylight? Zo nee, kom je terug om het met deze nieuwe DLC te doen?