Een geweldige titel uit het verleden zou kunnen terugkeren in een geremasterde versie, deze keer niet langer exclusief voor Microsoft: Alan Wake volgens sommige geruchten zal het er zelfs een zijn geremasterde versie op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

L 'informatie is onthuld door de youtuber Doctre81 die in het verleden van tevoren de juiste informatie had gegeven, en alles zou worden bevestigd (als we dat kunnen zeggen) door een update op LinkedIn.

Het profiel van een Virtuos-ontwikkelaar geeft onlangs aan dat hij werkt aan 'een remaster van een Triple A-titel", En als we bedenken dat Virtuos met Remedy werkte tijdens de ontwikkeling van Quantum Break, zouden de dingen terugkomen.

Uiteraard worden we hiermee geconfronteerd alleen maar gerucht: alleen de tijd zal het leren of we de advertentie echt gaan spelen Alan Wake Remastered op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.