Het is relatief laat, maar we kunnen niet langer wachten om je een van de beste te geven. Gratis is altijd mooi. Voor een beperkte periode (we weten niet precies tot wanneer), is het mogelijk om AGGRATIS volledig in te wisselen voor een van de beste videogames ooit: Grand Theft Auto: San Andreas. De operatie is een beetje ingewikkelder dan normaal, met betrekking tot de nieuwe launcher net vrijgegeven door Rockstar.

Allereerst klik hier om naar de officiële pagina van de Rockstar Games Launcher te gaan. Download en installeer vervolgens het programma en log vervolgens in met uw Rockstar Social Club-inloggegevens (als u nog geen account hebt, maakt u dit natuurlijk aan).
Eenmaal binnen, aan je linkerkant, vind je meteen de enige twee spellen die momenteel beschikbaar zijn: Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto: San Andreas. Klik erop, verzilver het en je bent klaar. De versie is duidelijk degene voor de pc en, zoals al gezegd, het is niet bekend tot wanneer het aanbod zal duren. Dus schiet op en neem het voor je en zeg het voort!

Grand Theft Auto: San Andreas