Zoals beloofd door de ontwikkelaars, World of Tanks Blitz het breidt zich opnieuw uit het toevoegen van meer voertuigen aan een nieuwe technologieboom met 5 high-level Italiaanse medium tanks. Om hun debuut te vieren, heeft World of Tanks Blitz er een aangekondigd partnerschap met een legende van autoracen, een man die weet wat het betekent om met krachtige auto's te rijden, Giancarlo Fisichella, wat het nieuwe is merkambassadeur.

Ik ben een fan van racen en alles wat me een adrenalinestoot geeft, zoals deze voertuigen die de Italiaanse rijstijl in de game brengen. Mijn eerste keuze was het project met zelfladen; combineert kracht en bruikbaarheid, historische en moderne technologieën, die ik fantastisch vind, ”zegt Fisichella. "Ik kende de game al voordat ik deze samenwerking tekende; is een spel dat redeneren, strategie en het kiezen van de juiste tactiek voor elke situatie vereist. Net als racen is het nooit gemakkelijk - het is iets dieper dan alleen maar schieten en schieten op vijandelijke voertuigen

Deze nieuwe voertuigen voegen een nieuwe en unieke monteur toe: zelfladen. Met deze nieuwe monteur hebben spelers de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende speelstijlen: "a là Rambo" en de vijanden te vullen met schoten voordat ze undercover gaan of het spel vertragen en de beslissende schoten behouden voor later.

De Italiaanse tanks die zijn toegevoegd zijn:

  • P.43 bis, Tier VI middelgrote tank
  • P.43 ter, Tier VII middelgrote tank
  • P.44 Pantera, Tier VIII middelgrote tank (met zelfladen)
  • Standaard B-prototype, Tier IX-mediumtank (met zelfladen)
  • M40 project mod. 65, Tier X middelgrote tank (met zelfladen)

In totaal zullen tien nieuwe voertuigen (van Tier I tot Tier X) worden toegevoegd als onderdeel van de Europese technologische boom, met tanks uit Polen, Zweden en Finland. Door de technologische boom te beklimmen, kunnen spelers tanks uit verschillende landen proberen. Op deze manier kunnen spelers op een volledig natuurlijke manier van de ene tank naar de andere overschakelen.

"Er zijn verschillende landen die ons hebben geholpen om de technologische vooruitgang van gepantserde voertuigen in de loop van de jaren weer op te bouwen, maar we hebben niet de mogelijkheid om ze allemaal in een grootschalige technologische boom te passen", zegt Andrey Ryabovol, Product Director van World of Tanks Blitz . "Daarom hebben we de Europese boom gecreëerd, zodat spelers zoveel mogelijk voertuigen in elk land kunnen proberen. Het is een eer om de beroemde Giancarlo Fisichella als merkambassadeur te hebben met de publicatie van deze nieuwe tanks in de nieuwe boom ".

Verdere toevoegingen aan de Europese technologische boom zijn:

Finland:

  • Vickers Mk.F, Tier I lichte tank

Polen:

  • 10TP, Tier II lichte tank
  • 14TP, Tier III lichte tank

Zweden:

  • Lake, Tier IV lichte tank
  • Strv m / 42, Tier V-lichttank

I nieuwe voertuigen zullen beschikbaar zijn vanaf de 18 september 2019 en vele anderen zijn gepland in de toekomst.

Reacties

antwoorden