BUSAN, Zuid-Korea - (BUSINESS WIRE) -Metropool Busan zal de 24 hosten° Busan International Film Festival en G-STAR 2019.


Op het Busan International Film Festival (Busan International Film Festival, BIFF) 2019 zullen 303-films geprojecteerd op 37-schermen van 3 tot 12 oktober. De Global Game Show & Trade All-Round Game Fair, beter bekend als 'G-STAR 2019', zal worden gehouden in het BEXCO-congrescentrum in Busan van 14 tot november 17. G-STAR 2019 zal een reeks evenementen aanbieden, waaronder ruimtes voor transacties met klanten (Business To Consumer, BTC) en handel tussen bedrijven (Business To Business, BTB), de wereldwijde conferentie over gaming, de markt voor investeringen in de gamingsector, de banenbeurs gewijd aan de sector en de Korea Game Award-competitie.

Tijdens het BIFF, 303-films uit 85-landen worden vertoond op 37-schermen in 6-bioscopen, waaronder Busan Cinema Center, CGV Centum City, Lotte Cinema Centum City, Megabox Haeundae, Dongseo University Sohyang Theater en Lotte Cinema Daeyoung.

Het programma omvat 150 premières, waaronder 120 wereldpremières (97 film en 23 korte films) en 30 internationale premières (29 film en 1 korte film).

Vermeldenswaardig is de introductie van een nieuwe sectie, ICON, gewijd aan de presentatie van films gemaakt door de meest iconische regisseurs ter wereld.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Metropool Busan
Ryoo Hying-Suk,
+ 82-51-888-1314
aaaa6444@korea.kr

Bron BEDRIJFSDRAAD