Le microtransacties slaan toe ook Sea Of Thieves, als onderdeel van deUpdate van september. Dit heeft inderdaad de parkieten, papegaaien die de speler minder dan 500 oude munten geven - het digitale equivalent van 5-ponden, of de tijd die het kost om de nieuwe te laten vallen Oude skeletten de valuta in kwestie. Hé, alleen omdat je piraten bent, wil dat nog niet zeggen dat je niet kunt deelnemen aan die prachtige wereld die kapitalisme wordt genoemd.

Sea Of Thieves

The Pirate Emporium, dit is de naam van de Sea Of Thieves-microtransactiewinkel, wordt elke maand bijgewerkt met nieuwe voorraden. Op dit moment zijn er standaard cosmetische stukken, zoals verschillende emotes en kleding voor dieren en papegaaien, samen met meubels voor schepen en zogenaamde erfgoedobjecten - of thema-accessoires van oude zeldzame spellen. Een zeven-delige set Banjo-Kazooie wordt momenteel aangeboden: boegbeeld, romp, zeilen, lier, wiel, vlag en kanon.

De valuta van het spel kan rechtstreeks vanuit Sea Of Thieves worden gekocht. Het varieert van 100 Ancient Coins voor 1,34 Euro tot 4050 Ancient Coins voor 31,36 Euro. U kunt alle gebundelde prijzen direct lezen op deze link.

Als het aan de ene kant niet nodig is om echt geld uit te geven om deze nieuwe valuta in Sea Of Thieves te verwerven, aan de andere kant is het niet bekend hoe vaak deze Ancient Coins zullen worden gedropt. De oude skeletten zullen zeker zeldzaam zijn, maar het is nog steeds niet duidelijk hoeveel.

"We zijn eindelijk verheugd de opening van het Pirate Emporium aan te kondigen", Zei de ontwikkelaar tijdens de update-onthulling. "Deze winkel is de thuisbasis van nieuwe en exclusieve items die van jou kunnen zijn in ruil voor Ancient Coins, een nieuwe valuta in Sea Of Thieves die je met echt geld kunt kopen."

"Er is ook de kleine mogelijkheid om zeldzame oude skeletten over de hele wereld te vinden met tassen vol oude munten op hun schouders."

En jij, wat denk jij ervan? Ben je voor of tegen het fenomeen van microtransacties, die zich tegenwoordig als een lopend vuurtje binnen het videogamemedium hebben verspreid?