Call of Duty: Modern Warfare is nu beschikbaar in bèta op Playstation 4, en zoals gepland, komen de eerste sensaties over de game en meer.

Sommigen zullen misschien hun neus opdraaien bij het idee van een terugkeer van buitdozen in de volgende CoD. blijkbaar, een post-game scherm binnen de bèta toonde de aanwezigheid van onbemiddelde schatkisten.

Het is duidelijk niets officieel, maar volgens de Twitter-gebruiker @ NerosCinema die gisteren heeft gepost een video waar men spreekt van loot box, lijkt het erop dat de mogelijkheid concreet is.

In het bijzonder geeft het scherm aan dat bij het bereiken van de 6-rangorde een "gemeenschappelijke voorraaddoos" zal worden verkregen als een prijs, in de lokale taal die bekend staat als de gemeenschappelijke voorraadtank.

Nu we er rekening mee houden dat we het hebben over bèta en niet over volledig spel, is dit misschien wel het werk van een bug, maar de geschiedenis van Activision kennen binnen het onderwerp van de buitendoos en de twijfelachtige methoden om ze binnen de serie te exploiteren Call of Duty, het kan veel spelers ergeren.

Voor nu moeten we gewoon wachten op een officieel antwoord van Activision of de release van het spel om te zien of de loot boxes zullen terugkeren. Dat herinner ik je eraan Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober beschikbaar op pc, Xbox One en Playstation 4.

Ondertussen, als u niet weet hoe lang het zal duren en wanneer het aankomt de beta buiten die Ps4 kun je hier alle data ophalen om het spel te proberen.