Over een paar dagen zal het worden gepubliceerd Greedfall, nieuwe RPG van Spinnen. Het softwarehuis staat bekend om Gebonden door vlam e Technomancer. Hieronder kunt u een korte samenvatting van de titel lezen en de presentatie-trailer bekijken:

Slechts vier dagen over voor de release van GreedFall! De fantasy RPG, ontwikkeld door Spiders Studio in samenwerking met Focus Home Interactive, begint zijn fantastische reis op september 10 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Vandaag is de overweldigende lanceringstrailer hier om je onder te dompelen in het avontuur en het ondraaglijke conflict.

Aan de horizon zie je het mysterieuze en magische eiland Teer Fradee, een baken van hoop voor je door ziekte geteisterde thuisland. Ingewikkelde relaties zijn verweven tussen de vele facties van het eiland, zowel onder de kolonisten als onder de inboorlingen, terwijl Als diplomaat kom je op zoek naar behandeling.
Vrijheid en keuzevrijheid vormen beide de kern van GreedFall. Modelleer je verhaal van personagecreatie tot conclusie, en vorm je pad door invloedrijke beslissingen en je keuzes in talenten, vaardigheden en attributen. Kies welke metgezellen je op je reis meeneemt, en let goed op hun talenten en loyaliteit, terwijl je apparatuur bouwt die verschijnt en speelt zoals je wilt. Maak vrienden, verraad en maak de moeilijkste keuzes terwijl je je bestemming en die van het eiland bepaalt.