Na de aankomst van NeoGeo mini, een van de vele miniconsoles die de afgelopen jaren op de markt zijn gekomen, kondigt SNK ook een nieuwe controller. De console met de kenmerken van een kleine cabin cruiser zal daarom een ​​nieuwe vertrouwde metgezel hebben in zijn "nostalgie-operatie" en het meest interessante is dat het ontwerp van deze pad gebaseerd zal zijn op de historische NeoGeo CD-controller.

Afbeeldingsresultaten voor neogeo CD

Technisch gezien zou deze Arcade Stick zich moeten bewijzen een product op hoog niveau, specifiek ontworpen voor de professionele scène. De slogan "For All NeoGeo Fans" die opvalt in zijn teaser-imago, suggereert echter dat het ook voor alle liefhebbers zou kunnen zijn ontworpen SNK, waardoor we hopen dat het een object zal worden dat niet te duur is voor onze portemonnee. Bovendien suggereert de term "Advanced Entertainment System" dat het niet slechts een controller is, maar een een compleet spelsysteem. Alleen vermoedens, want op dit moment is er praktisch niets anders bekend, behalve dat er binnenkort nieuwe en waardevolle informatie wordt vrijgegeven. Uiteraard dus nu meteen noch de prijs, noch de releasedatum zijn bekend van dit apparaat.

Over SNK werd in de laatste Nintendo Direct aangekondigd dat Terry Bogard, iconische ster van Fatal Fury, komt binnenkort in de Super Smash Bros. Ultimate selectie!