Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat dit tijdperk onder andere dat van online abonnementen is. Elke reus biedt zijn service aan om u op te abonneren, of dit nu streaming, gaming of andere inhoud betreft. De aanbiedingen waaraan u kunt deelnemen worden bijna nooit geteld, begrijpelijk gezien het succes dat ze hebben ontvangen. Het is daarom niet verwonderlijk dat een uitgever als Ubisoft deel wil uitmaken van de "partij". Gepresenteerd tijdens deE3 2019, Uplay + beloften, net als andere services, onbeperkte toegang tot meer dan 100 van zijn titels in ruil voor een abonnement van 14,99 € per maand. Helaas echter de Ubisoft-service debuteert op de markt niet op de beste manier. Vanwege enkele technische problemen hebben veel gebruikers de afgelopen dagen de toegang tot de service moeilijk gevonden en is de Anno 1800-game volledig afwezig.

De Ubisoft-kanalen verschijnen ook niet aan de enorme vraag hebben voldaan van het publiek, gebruikers omleiden naar de klassieke 404-foutpagina. Helaas, nog een bijwerking heeft de portemonnee van sommige spelers beïnvloed. Ondanks het feit dat de eerste maand gratis is, merkten sommige mensen (zonder hun medeweten) dat ze de volledige prijs betaalden die door de dienst werd gevraagd. echter, Ubisoft is gehaast om te repareren en binnenkort zou het probleem daarom moeten worden opgelost. Ondersteuningsteams onderzoeken het incident en bieden een oplossing.

Afbeeldingsresultaten voor uplay +

Wanneer de storm voorbij is en Uplay + op volledige capaciteit gaat, Ubisoft zal proberen te concurreren met EA's Origin Access Game Pass van Microsoft. Kortom, een nieuwe exclusieve en goed gevoede service voor titels is geboren, althans op papier. In de meeste gevallen hebben we toegang tot Premium- en beperkte edities van Ubisoft-games, inclusief DLC en Season Pass. Niet alleen dat, met Uplay + kun je dat ook vooraf titels spelen zoals Watch Dogs Legion e Ghost Rechon Breakpoint, die zich ook uitstrekt Google Stadia tijdens de 2020. De Ubisoft-service komt op de markt, niet zoals we hadden gehoopt, maar de knooppunten zullen zeker binnenkort tot een hoogtepunt komen.