Er waren eens "platina" -games, geweldige PlayStation-klassiekers die opnieuw werden gepresenteerd tegen budgetprijzen en met covers die niet echt leuk waren om te zien. De tijden zijn veranderd en hier komt de "Alleen op PlayStation“, Die dezelfde filosofie van het platina volgen, maar met een groot overschot: van de volledig nieuwe covers en echt mooi.

Zoals je kunt zien aan de tweet, combineert de stijl van de nieuwe covers al deze games waardoor ze echt zijn verzamelstukken: elk van deze titels heeft een prijs tussen de 14,99 en de 29,99-ponden (in afwachting van Italiaanse prijzen).

De titels die deel uitmaken van de Only On PlayStation zijn de volgende:

 • Spider-man van Marvel
 • Days Gone
 • God of War
 • Horizon Zero Dawn
 • Wipeout Omega Collection
 • Shadow of the Colossus
 • Uncharted: The Lost Inheritance
 • Gran Turismo Sport
 • The Last Guardian
 • The Last of Us Remastered
 • Uncharted 4: End of a Thief

Wat vind je hiervan? Sony? Absoluut een geweldige kans voor degenen die deze meesterwerken nog nooit hebben gespeeld ... maar ook voor alle anderen!