Nintendo, via een video gepubliceerd op Twitter, presenteerde een nieuwe circulaire controller voor Nintendo Switch. Het lijkt erop dat het zal worden gebruikt voor fitness of anders voor spellen die verband houden met beweging.

Het bedrijf noemt het "een nieuwe ervaring", zonder iets anders toe te voegen. De video toont mensen die binden aan de Joy-Con naar de benen en gebruik ze samen met de controller, bewegend. Het bizarre is dat deze aankondiging vrijwel onmiddellijk na Nintendo Direct komt, waarin er veel nieuwe aankondigingen waren. Het is zonder twijfel vreemd dat de nieuwe controller (en alles wat ermee was verbonden) op dat moment niet werd getoond.

De video toont ook mensen die het gebruiken als een boog, een stuurwiel en andere bizarre dingen, wat ons doet geloven dat de beenbanden en het ronde apparaat deel uitmaken van dezelfde configuratie. We zullen meer weten over de 12 september, wanneer Nintendo de aankondiging zal voltooien. Komt er iets vergelijkbaars met Wii Sports?