Rebrand markeert de toewijding van het bedrijf aan superfanculturen

LOS ANGELES - (BUSINESS WIRE) - ZAM Network is al lang gevestigd als een centrale hub voor de kerngaminggemeenschap en heeft officieel een nieuwe naam gekregen als Fanbyte. Fanbyte verwelkomde een nieuwe naam en uitstraling en ontwikkelde zijn digitale webactiviteiten met originele videoprogrammering en een exclusieve uitgever van netwerkpartners gericht op gaming, entertainment en technische verticals.

In de eerste helft van 2019, voorspelt Fanbyte's digitale media-aanwezigheid met paginaweergaven tegen het einde meer dan 20 miljard Ze hebben geïnvesteerd in eigen advertentietechnologie die het ZAF-raamwerk wordt genoemd. ZAF optimaliseert de advertentiestapels van uitgevers met aanbiedingen voor koptekst, privémarktplaats en directe verkoop. Met een all-star team van marktleiders boden Fanby's directe verkoop en vertegenwoordigers de aandacht in verschillende sectoren.

Met de recente groei is Fanbyte geëvolueerd tot een van de grootste gaming-netwerken ter wereld. "Door de diversiteit van onze fandoms willen we de voorbijgaande nieuwsgierigheid van onze fans transformeren in levenslange obsessies", zegt General Manager KJ Lin.

Fanbyte is een van de grootste digitale media-netwerken ter wereld gericht op gaming, entertainment en technologie. Fanbyte is opgericht in 1999 en heeft de levensstijl en diversiteit van gamers wereldwijd gestimuleerd en gevierd.

Als u meer informatie over dit onderwerp wilt, bel dan Andressa DiLoreto op 310-481-6900 of e-mail pr@fanbyte.com.

Contacten

Andressa DiLoreto
Telefoon: 310-481-6900
E-mail: pr@fanbyte.com

Bron BEDRIJFSDRAAD