Elke week Epic Games Store hij heeft ons laten wennen aan zijn gratis spel, maar blijkbaar was het niet genoeg om je te overtuigen om hun client te downloaden en daarom verdubbelen ze nu het aanbod en deze week zijn de beschikbare games Hemels e Binnenkant.

Als je nog nooit van gehoord hebt Hemels tot vandaag betekent dit dat je de spelwereld niet veel volgt. Uitgegeven aan het begin van de 2018 Hemels, indie platformgame, is ongelooflijk succesvol geweest, vooral op kritisch niveau, dankzij een verhaal met emotionele inhoud van grote impact.

Binnenkant het maakt altijd deel uit van de indiescene, maar zelfs als de structuur die van het platformspel blijft, heeft het een veel meer geaccentueerde puzzelgame-component.

Door de trailer te bekijken, kunnen oude spelers niet nalaten overeenkomsten te vinden met een geweldige titel uit het verleden met de naam Another World.

Ook Binnenkant, As Hemels, het was een spel dat prijzen won toen het uitkwam.

Vergeet niet dat games beschikbaar zijn op Epic Games Store tot 5 september, dus geef jezelf een zet.