Pole To Win International kondigt zijn eerste uitstapje in de wereld van eSports aan met de lancering van Orange Rock Esports

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Pole To Win International, Ltd. (PTW), de toonaangevende outsourcer van videogames en technologische diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het een eSports-team op hoog niveau lanceert. Het team bestaat uit voormalige leden van Indian Tigers en andere professionele spelers van hoog niveau. Het team is al een van de top drie teams in India, heeft zich gekwalificeerd voor het ESL-kampioenschap in Milaan en is al een trend als favoriet bij fans in India.

"De groei en het potentieel van eSports is fenomenaal", zegt Deborah Kirkham, CEO van PTW.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Allison DeLeo
Racepoint Global voor pole om internationaal te winnen
Telefoon: + 1 (415) 694-6700
ptw@racepointglobal.com

Bron BEDRIJFSDRAAD