Een van de advertenties die dit jaar de meeste fanfare heeft opgeleverd, is zonder twijfel: Little Nightmares 2.

Onthuld tijdens de openingsavond van het Duitse videogame-evenement, presenteert het tweede werk van Tarsier Studios zich met verontrustende scenario's zoals zijn voorganger, maar met kleine verschillen.

Deze keer nemen we de kleren van de baby niet Zes, bestuurd door de cpu, maar van Mono un nieuw kind, dat moet omgaan met zijn arme metgezel om problemen te overwinnen. De samenwerking tussen de twee is fundamenteel voor vooruitgang en onthult nieuwe mechanismen om de gamewereld te overwinnen.

ander interessante toevoeging in Little Nightmares 2 lijkt het overweeg de mogelijkheid dat Mono objecten moet hanteren om ze als verdedigingswapens te gebruiken en dat verhoogt waarschijnlijk de moeilijkheid van de puzzels in de titel.

Deze keuze lijkt het oorspronkelijke werk echter niet te willen vervormen, omdat we garanderen dat de stealth-momenten constant aanwezig zijn.

Op dit moment weten we de releasedatum van nog niet Little Nightmares 2, maar de releaseperiode is vastgesteld voor de 2020 op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.