Het was de 2005 toen THQ een nieuwe, maar interessante IP introduceerde op het gebied van gaming: Destroy All Humans!, Een videogame van Pandemic Studios.

Op een afstand van veertien jaar, de jongens van Back Forest-spellen ze hebben de titel uit de cilinder doen herleven en hebben een remake voorgesteld die echt goed gedaan lijkt. Maar laten we rustig doorgaan. In de vergadering hadden we de kans om drie werelden (allemaal in de alfafase) van het videospel te zien.

Het initiële niveau van de titel is ongetwijfeld het meest complete wat de inhoud betreft, met veel werk verricht aan het esthetische aspect van de scenario's in vergelijking met het origineel. Alle plaatsen hebben meer details, maar tegelijkertijd weten ze dat te behouden gevoel van Deja-vù al gevoeld met het werk van 2005, waarschijnlijk ook dankzij de eerder beoordeelde atmosferen.

Uiteraard zijn in het moderniseringswerk ook de geluidseffecten zijn opnieuw gemasterd, evenals de beslist grotere spelomgeving, die meer destructieve acties mogelijk maakt in vergelijking met het origineel.

Back Forest Games, een van de geïntroduceerde innovaties, hij werkte ook aan de bedieningszijde: in de eerste videogame moesten de acties bijvoorbeeld van tevoren worden bedacht, omdat ze niet meer dan één tegelijk konden doen. In deze remake, integendeel, kan onze sympathieke Crypto telekinese gebruiken en tegelijkertijd schieten.

Vernietig alle mensen! liet ons onder de indruk: eindelijk lijkt het erop dat een productie geïnspireerd op een eerder product eindelijk, zij het met minimale details, kan onderscheiden van het originele werk. Op dit moment is de releasedatum nog niet bekend, maar zou moeten aankomen in de 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.