De Italiaanse studie One O One Games kondigde een interessante nieuwigheid aan voor Nintendo Switch: Fury Roads Survivor, videogame komt binnenkort ook voor de hybride console van de grote N.

De titel debuteerde in de videogamemarkt in de verre 2016, aanvankelijk alleen op mobiele apparaten (Android en iOS), en behaalde uitstekende resultaten met meer dan vijf miljoen downloads. Dus, na een paar jaar wachten, komt de videogame binnenkort zelfs op de Nintendo Switch.

De game, voor degenen die het niet weten, is een race-survival die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld geïnspireerd door de Mad Max-filmserie. We zullen daarom proberen te overleven van voertuigaanvallen door te proberen zo lang mogelijk in leven te blijven.

Vijandelijke machines zullen een constant gevaar zijn om te overleven.

De nieuwigheid op de Nintendo Switch die afwijkt van de bezorgdheid over de mobiele versie een interessante toevoeging: multiplayer. Met deze keuze kunt u de titel in draagbare modus met meerdere spelers proberen voordeel halen uit de twee Joycon. Er zijn twee versies: de eerst is een speler versus speler die bestaat uit proberen de vijand zo snel mogelijk te elimineren. De tweede heeft in plaats daarvan een coöperatieve aanpak waarbij de ene speler het voertuig bestuurt en de andere de wapens coördineert met als doel zo lang mogelijk te overleven tegen de dreigende aanvallen van rivalen.

Je kunt ook je speelgoedauto's aanpassen.

Op dit moment zijn de prijs en de herlanceringsdatum nog niet beschikbaar, maar waarschijnlijk zullen we binnenkort updates ontvangen.