Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 het is ongetwijfeld een van de vervolg meest verwachte van het moment, na de lange onderbreking die volgde op de tijdloze eerste titel. Gezien het wachten en de grote inspanningen van Paradox om het te promoten (herinner Inschrijving?), het is geen verrassing dat Bloodlines 2 werd meer gedetailleerd onthuld tijdens de Gamescom. Paradox nam de bal en bracht een demo die lijkt te beloven een waardige opvolger: van discotheken tot donkere straten tot de atmosfeer, de artistieke richting die tot nu toe is gevolgd, is zeer trouw aan Bloodlines Original.

Je kunt zelf de voortgang tot nu toe in het spel controleren door deze video te bekijken, die goed bevat achtentwintig minuten di gameplay van de demo gepresenteerd op Gamescom. We moeten gewoon genieten van de demo en wachten verdere details op het spel in de lange maanden die ons scheiden van de publicatie.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wordt uitgebracht in maart 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.