In de 2020 komen de verwachte en nooit te geliefde aan Oddworld: Soulstorm, waarvan we momenteel slechts enkele informatie en een trailer in mei hebben gepubliceerd. Vandaag arriveert het via deofficiële account van het spel, het nieuws dat misschien veel gebruikers ongelukkig zullen zijn: het nieuwe hoofdstuk van de serie op pc wordt een exclusieve Epic Games Store.

Het ontwikkelingsteam heeft aangekondigd dat, hoewel ze alleen bij 100% wilden werken door het project zoveel mogelijk te financieren, een grote hand kwam van Epic Games die anticipeerde op het geld van toekomstige verkopen.

Op deze manier heeft het bedrijf zichzelf beveiligd de exclusiviteit van pc-gaming, zelfs als het niet duidelijk is of het iets tijdelijks is of dat Steam het helemaal zal moeten opgeven Oddworld: Soulstorm.