Via een persbericht, Warner Bros communiceert de komst van nieuwe karakters in Mortal Kombat 11. De nieuwe jagers zullen beschikbaar zijn door de aankoop van de Kombat-pakket, opgenomen in de Premium-editie van het spel of kan ook afzonderlijk worden gekocht. Hier is de trailer en het persbericht met alle informatie:

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Mortal Kombat 11 waarin de laatste twee tekens worden weergegeven die lid worden van de Kombat-pakket, aan wie Terminator T-800, gemodelleerd naar het uiterlijk van acteur Arnold Schwarzenegger en gebaseerd op de nieuwe film van Skydance en Paramount Pictures "Terminator: Dark Destiny", die zal worden vergezeld door de meest beruchte en iconische van de DC-schurken: grappenmaker.
 
Met de nieuwe trailer kunnen we alle beschikbare personages in de Kombat-pakket di Mortal Kombat 11 en de relatieve distributiedata. Onder hen zijn er de Terminator T-800 (van begin oktober tot begin 8), Sindel (vanaf november 26 in vroege toegang), grappenmaker (vanaf 28 januari 2020 in vroege toegang) e Paaien (van vroege 17 2020 in vroege toegang), die zal deelnemen aan de klassic kombattenti Shang Tsung e Nacht Wolf, al beschikbaar.
 
Hieronder vindt u meer informatie over Terminator T-800 e Joker:
 

  • Il Terminator T-800 van "Terminator: Dark Destiny" is een moordenaar cyborg teruggestuurd in de tijd vanuit een post-apocalyptische toekomst. Het is bijna onverwoestbaar met zijn avant-gardetechnologie, vechttechnieken en kunstmatige intelligentie die het een echte oorlogsmachine maken. in Mortal Kombat 11, The Terminator T-800 zal de kenmerken hebben van acteur Arnold Schwarzenegger.
  • Il grappenmaker van de DC is een van de grootste schurken aller tijden en is ook een icoon van de populaire cultuur. Meedogenloos, ongelooflijk gevaarlijk en expert in het zaaien van chaos, grappenmaker introduceert in Mortal Kombat 11 een dodelijke en onvoorspelbare vechtstijl.

Il Kombat-pakket di Mortal Kombat 11 is de beste manier om de game-ervaring van uit te breiden Mortal Kombat 11 met nieuwe downloadbare content (DLC), zoals zes nieuwe personages, verschillende skins, apparatuursets en één week vroege toegang voor alle content. de Kombat-pakket is beschikbaar als onderdeel van Mortal Kombat 11 Premium Edition of zelfs afzonderlijk. Alle DLC-personages en skinpakketten met bonuskarakters zijn ook aan het einde van de week voor vroege toegang afzonderlijk te koop.