Alle ogen in de wereld van videogames zijn momenteel geconcentreerd op Keulen, in Duitsland, voor de gamescom 2019. Tijdens de ceremonie werden veel nieuwe spellen aangekondigd en een daarvan is het vervolg op een van de meest populaire ruimteverkenningstitels aller tijden. de uitgever Private Division en de ontwikkelaar Stertheorie ze presenteerden Kerbal Space Program 2 met een presentatietrailer. De game moet aankomen in de 2020 voor PS4, Xbox One en pc. Hieronder vindt u de trailer en het persbericht:

Kerbal Space Program 2 biedt spelers tal van manieren om hun ruimteavonturen voort te zetten met een breed scala aan nieuwe planeten om te verkennen, nieuwe technologieën om de sterren te kruisen en de mogelijkheid om kolonies te stichten, allemaal geworteld in de echte wetenschap. Spelers kunnen voor het eerst bouwen zonder de beperkingen van planetaire zwaartekracht, wat grotere constructies en complexere creaties mogelijk maakt dan ooit, inclusief interstellaire schepen. Bovendien kunnen spelers deze multiplayer-ervaringen voor het eerst ooit delen.

Kerbal Space Program 2 introduceert ook een reeks nieuwe verbeteringen, waaronder planeten en bruikbare onderdelen, moddingondersteuning en een verbeterde zelfstudie om nieuwe spelers van de grond te krijgen. Enerzijds zullen deze veranderingen nieuwkomers helpen om te leren wat raketwetenschap letterlijk bestudeert, terwijl anderzijds de uitdaging hoog blijft voor ervaren spelers.

"Het doel van KSP is altijd geweest om de grenzen van innovatie en creativiteit te verleggen en met het Kerbal Space Program 2 hebben we dit uitgangspunt verder verdiept", aldus Nate Simpson, Creative Director van Star Theory. "We introduceren verschillende nieuwe manieren voor spelers om zichzelf uit te dagen, inclusief nieuwe fysische puzzels om op te lossen, nieuwe planetaire bestemmingen om te veroveren en nieuwe manieren om hun programma in deep space te bevorderen. Dit blijft een spel over exploratie, verbeelding en begrip van raketfysica, inclusief gekke ongelukken onderweg. "

"Met Star Theory zijn we in staat om een ​​nieuwe gamebasis te bouwen die exponentieel groter is en ons in staat stelt om ver buiten het zonnestelsel van de originele game te verkennen. Het is een opwindende tijd, omdat we de Kerbal-franchise uitbreiden terwijl we trouw blijven aan de geest van KSP en wat de franchise zo speciaal maakt, "zei Michael Cook, Executive Producer van Private Division. "Kerbal Space Program 2 cultiveert de passie voor een hele nieuwe generatie ruimteverkenners, toekomstige astronauten en astronomen - en daarom zijn we dol op wat we hier doen.

De lancering van Kerbal Space Program 2 in digitale versie voor € 49,99 is gepland voor pc via Steam en op andere digitale platforms in het voorjaar 2020 tijdens het fiscale jaar 2020 van Take Two (waarmee de 31 eindigt in maart 2020) en vervolgens voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en op de hele familie Xbox One-apparaten, inclusief Xbox One X. Kerbal Space Program 2 heeft nog geen ESRB-beoordeling. Voor meer informatie over Kerbal Space Program 2, registreer u op YouTube, volg ons op Twitter, word fan op Facebook en bezoek www.KerbalSpaceProgram.com.