Ook vanaf de stand van Assemble Entertainment, van Gamescom in Keulen, hadden we het genoegen een nieuwe interessante indietitel te proberen: Highrisers. Gepresenteerd door spellen op zonne-energie, een klein ontwikkelingsteam bestaande uit vader en zoon, ziet de titel eruit als een spelof "eindeloze" enkele speler waarbij de speler een avontuur tegemoet gaat in een post-apocalyptische wereld.

Blijkbaar hebben de zombies bezit genomen van het appartement waar we zijn en de enige manier om dat te doen ontsnappen aan deze ramp is een vliegtuig repareren door materialen te maken willekeurig verspreid over het gebouw.

Verdedigen tegen zombies kan enige tijd duren vanwege de constructie van wapens.

Om dit te doen, zullen we echter aandacht moeten besteden aan de objecten die ons omringen in elk afzonderlijk plan, gezien het feit dat dit nuttig zou kunnen zijn voor ons om te overleven. De beschikbare personages zijn vier, elk met specifieke vaardigheden die de speler naar believen kan ontwikkelen en exploiteren naarmate hij vordert in het spel.

De beschikbare personages in het spel worden langzaam ontgrendeld.

Deze vaardigheden kunnen worden bewerkthet is echter raadzaam update ze wijselijk omdat de titel van het ene moment op het andere van het onvoorspelbare situatiesen daarom, als je ervoor kiest om slechts een enkel punt voor de hele groep te versterken (zoals alleen de medische kant in plaats van de aanvalskant) zonder aandacht te schenken aan de andere onderwerpen, bestaat het reële risico dat je het spel gemakkelijk verliest.

De release van de game is gepland voor volgend jaar op dit moment alleen op pc.