TOKYO– (BUSINESS WIRE) –Deze jaren heeft online onderwijs voor kinderen zich zeer snel ontwikkeld in China. Veel online educatieve merken, waaronder VIPKID, hebben wereldwijde aandacht gekregen. Onlangs zijn in China ook innovatieve en typische online onderwijsplatforms voor wiskunde-denken voor kinderen tussen 3 en 12, met name VIPThink, gestegen.

De online wiskunde-denkcursussen voor kinderen, het geavanceerde online gokken leren en interactieve leermethoden om het wiskunde-denken bij kinderen te verlichten. Met VIPThink als voorbeeld, introduceert de cursus de Chinese animatie IP "Super Wings" die ongeveer 25 miljard keer online is bekeken, en dit helpt de leergierigheid en het enthousiasme van kinderen te stimuleren.

Veruit, VIPThink heeft ongeveer 100,000 premium studenten met een geschatte omzet van 350 miljoen yuan; het aantal fulltime leraren van VIPThink heeft 1000 bereikt en 100% van hen heeft de kwalificaties die vereist zijn door de Chinese overheid.

In januari 2019 kondigde VIPThink de voltooiing aan van een ronde financiering van $ 15 miljoen. De investering werd geleid door DCM en gevolgd door de Innovation Workshop, een oude aandeelhouder. In maart 2018 voltooide VIPThink tientallen miljoenen yuan voor pre-A ronde financiering.

Online onderwijs bloeit ook in China, en er zijn twee redenen. Een reden is dat de Chinese teelt van wiskundig denken een positieve reactie is op kwaliteitsonderwijs. De online onderwijsindustrie van China Met VIPThink kunnen 4-6-kinderen bijvoorbeeld communiceren met hun leerkrachten via interessante cursussen in live lesvideo's. Veruit heeft VIPThink ook AI-gebaseerde denkopleidingen gelanceerd.

Contacten

David Andrew
davidandrew@foxmail.com

Bron BEDRIJFSDRAAD