La gamescom houdt nooit op te verbazen en de advertenties volgen elkaar voortdurend op. Liefhebbers van Yakuza daarom zullen ze dat later graag weten Kiwami 1 en 2, de geremasterde edities van de andere hoofdstukken komen binnenkort aan. Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5 zal beschikbaar zijn tijdens de 2019 en 2020. Bovendien is het derde hoofdstuk al te koop. Hier is het persbericht van de aankondiging:

Kiryu is terug en is beter dan ooit. Net aangekondigd op gamescom 2019, de Yakuza Remastered Collection, inclusief Yakuza 3, Yakuza 4 e Yakuza 5, arriveert op PlayStation®4 vanaf Yakuza 3 - nu beschikbaar in digitaal formaat door de aankoop van de collectie op PlayStation Store.

Yakuza 4 29 oktober 2019 is beschikbaar e Yakuza 5 de 11 februari 2020. Deze twee games worden op deze datums automatisch ontgrendeld voor iedereen die de digitale editie van koopt Yakuza Remastered Collectie.

Een fysieke versie van de Yakuza Remastered Collection: Day One Edition, 11 februari 2019 is beschikbaar. Pre-order hier de fysieke editie: https://yakuza.sega.com/remastered.

Wat is er veranderd Yakuza Remastered Collection?

La Yakuza Remastered Collection het is allesbehalve een simpele poort. Naast de grafische updates en prestatie-updates (720p> 1080p bij 30> 60fps), hebben alle drie de games een rigoureus herlokalisatieproces ondergaan. De Engelse scripts voor elke game zijn herzien, herzien en in sommige gevallen zelfs herschreven, en eerder geknipte inhoud van de westerse versies van Yakuza 3, 4 en 5 is weer toegevoegd in Yakuza Remastered Collection.

In Yakuza 3 betekent dit dat Mahjong, Shogi, Massage Parlor en steeds populairder wordende cabaret-minigames, evenals een verzameling substories uit de originele versie, nu voor het eerst in het Westen beschikbaar zijn!

Verschillende versies zijn toegevoegd aan de kwaliteit van leven voor elke versie van de collectie, waaronder een Substory-tracker op de kaart en de mogelijkheid om tijdens Karaoke de in het Engels en Japans geschreven teksten af ​​te wisselen.

Informatie over Yakuza Remastered Collection:

De Yakuza Remastered Collection is nu beschikbaar in digitale versie en bevat Yakuza 3, Yakuza 4, En Yakuza 5 - voorheen alleen beschikbaar op PlayStation®3 - geremasterd in 1080p naar 60fps.

Je kunt nu direct downloaden en spelen Yakuza 3, direct na aankoop van de collectie - Yakuza 4 e Yakuza 5 29 OKTOBER 2019 en 11 Februari 2020 worden respectievelijk ontgrendeld.

Fysieke versie in beperkte oplage Yakuza Remastered Collection: Day One Edition, is beschikbaar op 11 februari 2020 en bevat Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5 in twee schijven in een rode verzamelbox gemarkeerd met Kiryu's iconische tatoeage. Yakuza 5, dankzij deze release, zal het voor het eerst beschikbaar zijn in fysiek formaat in het Westen, dus de collectie bevat ook een Yakuza 5-hoes voor PS3; na vijf jaar na de oorspronkelijke release kunnen verzamelaars eindelijk hun verzameling vervolledigen! De fysieke collectie is slechts in een beperkte oplage beschikbaar, dus reserveer nu!

Hoofdkenmerken van de Yakuza Remastered Collection:

· Voltooi de reis van de draak: La Yakuza Remastered Collection brengt de laatste hoofdstukken van het verhaal van Kiryu naar PlayStation 4. van Yakuza 0 a Yakuza 6: Het Lied van het Levenkunnen spelers zich nu op één platform onderdompelen in het complete verhaal van de Dragon of Dojima.
· Remastered en vernieuwd: Alle drie games in de collectie hebben belangrijke grafische en prestatieverbeteringen, van 720p tot 30fps tot 1080p tot 60fps en hebben ook een rigoureus re-lokalisatieproces doorlopen. De ontbrekende inhoud van de originele westerse versies werd opnieuw toegevoegd aan de geremasterde versies en de complete Engelse scripts werden herzien, herzien en de delen werden herschreven om nauwkeurig te zijn samen met de originele Japanse versies.