Bandai Namco Entertainment en Supermassive Games, hebben onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor de langverwachte eerste titel van de Dark Pictures Anthology; namelijk Man van Medan. Voor niet-ingewijden is de Dark Pictures Anthology een reeks op zichzelf staande grafische horroravonturen; in feite heeft elke game een compleet ander verhaal en personages uit de vorige titel.

Laten we ten slotte niet vergeten dat het team dat werkt aan dit ambitieuze nieuwe anthologische project dezelfde verantwoordelijk is voor de ondergewaardeerde Tot het ochtendgloren exclusief uitgebracht PlayStation 4 in de 2015. De eerste legende die door het team, waarop Man of Medan is gebaseerd, wordt verkend, is die van de SS Urang Medan, een Nederlands fregat dat verdween in de 1947 en wiens hele bemanning voor de dood stierf. Vergeet ten slotte niet dat de game op de volgende 30 augustus zal worden uitgebracht PlayStation 4, Xbox One en pc.