Het is niet eenvoudig om een ​​precies genre voor te vinden Super heet, The schietspel-puzzelspel in eerste persoon ontwikkeld door Superhot Team. De game werd officieel uitgebracht in de 2016, kort daarna vergezeld van een VR-versie. De specifieke stijl en de innovatieve en intense gameplay hebben er echter aan bijgedragen om er een echte parel van te maken, die er veel fans omheen heeft verzameld. En het lijkt erop dat nu de titel gaat land op schakelaar.

Super heet

Een dataminer ontdekte gisteren inderdaad een update voor de Nintendo-servers met betrekking tot de titel in kwestie, met een ID, een pictogram en al het andere. De game is echter nog niet aangekondigd.

Het uploaden van deze update lijkt te betekenen dat de game zeer binnenkort wordt uitgebracht. Gezien het feit dat Nintendo er een zal houden Indie videopresentatie, is het zeer waarschijnlijk dat het spel kort na (zo niet tijdens) de presentatie zelf wordt uitgebracht.