Skyblivion, het door fans gemaakte project om Oblivion naar de moderne tijd binnen Skyrim te brengen, staat op het punt zijn voltooiing te bereiken.

Als u het zich herinnert, hebben we niet zo lang geleden gehoord een vermeende mod om Oblivion in Skyrim te introduceren. Het project, duidelijk gemaakt door fans, brengt het werk samen van vele fans van de Bethesda-titel die zich inzetten voor het uitvoeren van dit project.

Zelfs de maker van het project wilde uitdrukking geven aan de staat van de werken, nu dicht bij de conclusie. "Het neemt eindelijk de vorm aan van een echte videogame"

Het werk van de modders is erin geslaagd om de biomen, de fauna en de verschillende steden perfect weer te geven in overeenstemming met het oorspronkelijke aspect van het spel, wat uiteraard verschillende punten zal verbeteren.

"Het was een lange reis, maar eindelijk kunnen we het einde zien", zijn de woorden van modder Alice O, die zich bij de werkgroep aansloot vier jaar geleden terwijl de mod al minstens 3 jaar bezig was. Meer dan 50 vrijwilligers hebben hun vaardigheden beschikbaar gesteld voor het project en zij zullen spoedig de vruchten van hun inspanningen zien.

Als je geïnteresseerd bent in Skyblivion, hebben de modders een trailer vrijgegeven om de status van het werk te tonen. Over verrassingen en aankondigingen gesproken, je hebt wel eens gehoord mysterieuze site lanceerde sa SEGA?