- (BUSINESS WIRE) - Foto's van het Back-to-School-evenement in de Nintendo NY Store zijn beschikbaar op de website van Business Wire


foto 1
Op een foto van de Nintendo of America staan ​​gezinnen in de rij om het schoolseizoen te beginnen in een Rockefeller Plaza op augustus 18, 2019.

foto 2
In deze foto van Nintendo of America vierde Emily S, leeftijd 12, het back-to-school-seizoen met de Super Mario Maker 2 spel tijdens een speciaal evenement in de Nintendo NY-winkel in Rockefeller Plaza op augustus 18, 2019. Super Mario Maker 2 is nu beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

foto 3
In deze foto van Nintendo of America nemen broers en zussen Gavin, leeftijd 9, Glen, leeftijd 7 en Grace, leeftijd 5, samen met Maximo J., leeftijd 7 deel aan een Super Mario Maker 2 Puzzle Challenge tijdens een speciaal evenement in de Nintendo NY-winkel in Rockefeller Plaza op augustus 18, 2019. Super Mario Maker 2 is nu beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

foto 4
Op deze foto van Nintendo of America vieren gezinnen het back-to-school-seizoen met een Nintendo Labo: VR-led demonstratiekit door leraar Bill Vacca van Bradt Primary School in New York, waarin Nintendo Labo Toy-Con Garage wordt getoond waar spelers kunnen gebruiken hun verbeelding om nieuwe manieren om te spelen uit te vinden. Nintendo Labo: VR Kit is nu beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

foto 5
Foto van de Nintendo NY Labo: VR-kit tijdens een Nintendo NY-winkel: VR-kit tijdens een Nintendo NY-winkel in Rockefeller Plaza op aug. 18, 2019. Nintendo Labo biedt kinderen de mogelijkheid om het nieuwe schooljaar te maken, te spelen en te ontdekken. Nintendo Labo: VR Kit is nu beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

Weergave van VR-afbeeldingen voor kinderen 6 en onder toegang tot de in-game-instellingen met behulp van het brilpictogram. Nintendo Switch-systeem vereist (apart verkrijgbaar). Ouderlijk toezicht aanbevolen.

Contacten

Golin
Ashley Edwards, 212-373-6021
AEdwards@golin.com

Bron BEDRIJFSDRAAD