Dat blijkt uit de pagina's van het Japanse tijdschrift V-Jumpin Dragon Ball Z Kakarot de Cell-saga zal ook aanwezig zijn. Met betrekking tot de laatste zullen zowel tiener Gohan als Trunks speelbaar zijn en de android C 17 zal ook verschijnen. Daarnaast zijn er originele afleveringen voor Android 16 en Gohan; in het spel zal er ook de aflevering van zijn Dragon Ball Z waarin Goku en Piccolo naar de rijschool gaan om hun rijbewijs te krijgen in de vorm van een minigame.

Volgens wat er op de pagina's van het beroemde tijdschrift staat, komt er ook een nieuw personage genaamd Bonyu, een vrouw van dezelfde planeet als Jeice en een voormalig lid van het Ginyu-team. De game werd door het ontwikkelteam beschreven als een "Son Goku Experience Action RPG". Vergeet ten slotte niet dat de actie gdr Dragon Ball Z Kakarot, zal worden gelanceerd in de eerste maanden van de 2020 op PlayStation 4, Xbox One e PC.