Via je account Twitter officieel Ben Irving Hoofdproducent di BioWare, kondigde het verlaten van het bedrijf aan en legde uit dat deze beslissing voortkomt uit het accepteren van een ander baanaanbod van een ander ontwikkelingsteam. Hier zijn zijn officiële verklaringen over: "Na acht jaar bij BioWare nam ik de beslissing om te vertrekken en accepteerde ik een opwindende kans bij een ander softwarehuis."

Ben verklaarde vervolgens: «Ik zal de mensen die me de kans hebben gegeven om samen met geweldige collega's aan geweldige games te werken, voor altijd dankbaar zijn. Ik denk dat Anthem een ​​mooie toekomst voor hem heeft, er is een geweldig team mee bezig en ik kijk uit naar zijn vooruitgang. " Op dit moment wilde Irving niet anticiperen met welk ander team hij zal werken. Ondanks het verlaten van een sleutelfiguur in het project, Electronic Arts heeft al meerdere keren verzekerd dat zijn ondersteuningsadvertentie Hymne è lange termijn.