Goede Ferragosto heren en dames! Terwijl je dronken wordt van de kankerverwekkende limoncello en suikerachtige worsten van twijfelachtige oorsprong eet, werkt de redactie voor je!
De gebruikelijke Epic Games-promo gaat door, die van vandaag tot 22 augustus vernieuwt zichzelf en stelt ons in staat om te downloaden aggratis een bekende en zeer gewaardeerde titel: Mutant Year Zero: Road to Eden.

Het spel, ontwikkeld door The Bearded Ladies en gedistribueerd door Funcom, de 4 december 2018 werd uitgebracht en heeft wat succes gehad bij critici en spelers. De beschrijving op de officiële pagina van de Epic Store is vrij verklarend:

"Van een ontwikkelteam dat begrijpt de ontwerpers van HITMAN en PAYDAY komt Mutant Year Zero: Road to Eden, een tactisch spel dat verenigt XCOM turn-based gevechten met stealth-mechanica in realtime en verkenning van een post-menselijke wereld die door de natuur wordt beweerd ... en door mutanten.
Mensen bestaan ​​niet meer. Kijkend door de overblijfselen van de beschaving vinden we de mutanten, vervormde mensachtigen die op dieren lijken, op zoek naar redding en iets te eten. Om te overleven, moeten jij en je metgezellen op avontuur gaan om de Zona te verkennen. Ma kan ook gewoon onzin zijn. "

Hier is de officiële trailer voor Mutant Year Zero: Road to Eden en, als je het meteen wilt downloaden, kun je het doen klik hier