Techland® en Koch Media®, langdurige partners, zijn verheugd hun samenwerking voor Europa en Australië aan te kondigen om de RPG-titel met open wereldactie te verspreiden, Dovend licht 2Koch Media zal retaildistributie in geselecteerde gebieden behandelen en Techland ondersteunen bij marketing- en PR-activiteiten met de ervaring van lokale teams. Het is vermeldenswaard dat Koch Media ook het eerste hoofdstuk heeft verspreid Dovend licht in Europa.

         "We zijn erg enthousiast om opnieuw de krachten te bundelen met Koch Media. Onze relatie dateert al meer dan tien jaar en Koch is sindsdien onze vertrouwde partner. Dit is een fantastische kans en we zullen brengen Stervend licht 2 aan het publiek van Europa tot Australië ", zei hij Ed Lin, hoofd marketing bij Techland. "Na de officiële lancering van onze samenwerking bij Gamescom, zullen we samenwerken om een ​​krachtige campagne te creëren en Dying Light 2 in het voorjaar van 2020 te lanceren."

"We zijn verheugd de revitalisering aan te kondigen van wat een zeer succesvol partnerschap is geweest door de jaren heen. Zowel Koch- als Techland-teams kennen elkaar goed en hebben een vertrouwde werkrelatie, gesmeed door het gezamenlijke werk voor de veelgeprezen voorganger Dying Light en verschillende andere titels in verschillende gebieden. Al onze lokale publicatie- en distributieteams van Koch Media Europe werken graag aan de langverwachte nieuwe aflevering van Dying Light. Onze ervaring met Techland en de kwaliteit van het spel doen ons vertrouwen in de gedachte dat dit hoofdstuk voor beide bedrijven een ander succes wordt. De Gamescom 2019 is het perfecte moment om opnieuw aan onze samenwerking te beginnen. We zijn allemaal klaar om de game te ondersteunen met al onze marketing-, verkoop- en PR-vaardigheden in alle Europese en Australische markten ", zei Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media.

Stervend licht 2 geeft geboorte aan een unieke post-apocalyptische visie van een wrede, sombere en genadeloze realiteit waarin je waarschijnlijk omkomt door toedoen van een mens of een geïnfecteerde. In deze zwevende wereld zijn snelle beslissingen, uitzonderlijke parkour-vaardigheden en krachtige gevechtsvaardigheden de enige dingen waarmee je jezelf kunt onderdompelen in de nacht en levend tevoorschijn kunt komen. Maak onduidelijke keuzes en ervaar hoe ze de wereld op meerdere niveaus beïnvloeden, het lot van de stad transformeren en bepalen. 
Stervend licht 2 wordt getoond op de stand Koch Media op de Gamescom van dit jaar. 
Met de nieuwe generatie technologie C-Engine van Techland, Stervend licht 2 wordt uitgebracht op PlayStation®4, Xbox One (inclusief Xbox One X) en pc.