In de afgelopen uren Activision e Infinity Ward hebben onthuld de gegevens waarin het mogelijk zal zijn om de beta del nuovo Call of Duty: Modern Warfare. Voor PlayStation 4-gebruikers die de titel hebben gereserveerd, is de bèta beschikbaar op de 12 en september 13, terwijl van de 14 tot de 16 alle andere PS4-eigenaren die de game niet hebben gereserveerd, ook toegang hebben tot de bèta.

De andere platforms zullen moeten wachten op de 19 van september, vanaf wanneer zelfs pc- en Xbox One-gebruikers die de game hebben gereserveerd, toegang hebben tot de bètaversie. Eindelijk van de 21 September de bèta is open voor alle platforms en voor alle spelers, zelfs voor degenen die niet hebben gereserveerd. Ten slotte herinneren we u eraan dat de volledige versie van Call of Duty: Modern Warfare vanaf nu beschikbaar zal zijn 25 ottobre.

Reacties

antwoorden