Via je account Twitter officieel nachtduik Studios heeft aangekondigd dat het werkt aan een verbeterde versie van System Shock 2, hernoemd System Shock 2 Enhanced Edition. Reeds in de 2015 had het ontwikkelteam de verbeterde versie van het eerste historische franchisehoofdstuk verzorgd. De titel is een bepaalde hybride van first person shooter en rollenspel en is de inspiratiebron geweest voor verschillende games zoals Bioshock en de meest recente Prooi gemaakt door Arkane Studios onder de uitgever Bethesda. Op dit moment heeft het ontwikkelingsteam geen informatie verstrekt over een mogelijke releasedatum, dus we hoeven alleen maar te wachten om meer te leren. Laten we er ten slotte aan herinneren dat het momenteel in ontwikkeling is System Shock 3, waarvan een korte is uitgekomen teaser trailer enige tijd geleden.

Reacties

antwoorden