Chris Clay en nieuwe debetkaartbetalingen stuwen het product dichter bij het reguliere beroep

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -$ Crypto #Crypto-Goden ontketend, het best verkopende blockchain-spel van dit jaar, kondigde twee belangrijke ontwikkelingen aan. aankopen.

Clay leidde MTG Arena naar enorm succes, waardoor 3 miljoen spelers actief werden en meer dan een miljard spellen werden gespeeld. In totaal bracht de game naar schatting $ 225 miljoen op Dot Esports. Clay brengt bijna 20 jaar ervaring in ontwerp- en game-ontwikkeling naar zijn nieuwe functie als Gods Unchained-gamedirecteur. In zijn nieuwe rol zal hij Gods Unchained helpen bij het prioriteren van nieuwe gamefuncties, visuele ontwerpen en ondersteuning voor de algemene community-ervaring. Gods Unchained staat al bovenaan de hitlijsten als het meest verkochte blockchain-spel van het jaar. Nu, met de hulp van Clay, hoopt het team de markt van cryptogaming te doorbreken en de aandacht van traditionele gamers te trekken.

"Ik geloof dat blockchain een nieuwe grens voor game-ontwikkelaars vertegenwoordigt", aldus Clay. “Dankzij het bezit van digitale assets in het blok kunnen ontwikkelaars games en hun communities ondersteunen op manieren die we nog nooit eerder hebben gezien in elektronisch gamen. Een blockchain-kaart zit niet alleen in een database, hij kan ook de wereld rondreizen en weten waar hij is geweest. Esports professionals, streamers en artiesten kunnen digitale items digitaal ondertekenen en verkopen aan fans. Blockchain is niet alleen voor digitale valuta; het legt de basis voor een geheel nieuwe digitale economie. "

Bovendien zal Gods Unchained zijn gemeenschap nu toestaan ​​om een ​​digitaal boosterpakket met debetkaarten te kopen, niet alleen Ethereum. Gods Unchained is een op Ethereum gebaseerd esports-spel. Bijgevolg lieten de spelontwikkelaars eerder tijdens de voorverkoop hun eigen digitale kaartpakketten toe, geprijsd in ETH. Vorige maand opende Gods Unchained officieel zijn deuren voor gamers met zijn bèta-lancering. Nu wil de game het bereik van zijn publiek vergroten door de wrijving voor first-time blockchain-gamers te verminderen.

"Tot op heden hebben blockchain-games een groep individuen opgeleverd in het leuke en experimentele game-ecosysteem van NFT's," zei Robbie Ferguson, mede-oprichter van Gods Unchained. "Maar nu is het tijd voor reguliere adoptie. We hoeven niet te 'blockchain' te zijn als een ander modewoord. Gods Unchained wordt een spel dat iedereen kan spelen, ongeacht hun vertrouwdheid met blockchain. En het plezier wordt bepaald door de onderliggende technologie. "

Video van Chris Clay: https://youtu.be/PuXnB6Ium-Y

Immutable, voorheen bekend als Fuel Games, de makers achter Gods Unchained, haalden eerder $ 2.4 miljoen aan fondsen op van Base Ventures, Continue Capital, Nirvana Capital en Sora Ventures ter ondersteuning van het maken van games. Sinds de lancering heeft het spel meer dan 4 miljoen kaarten verkocht en ongeveer $ 4 miljoen aan inkomsten gegenereerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://godsunchained.com/

Over onveranderlijk:

Immutable maakt gebruik van blockchain-technologie om epische digitale ervaringen te creëren. Hun meest populaire titel, 'Gods Unchained', is een AAA-strategie ruilkaartspel dat als doel heeft de acceptatie van gedecentraliseerde applicaties te katalyseren met zijn ontwikkelde gameplay en eenvoudige opritten voor nieuwe gebruikers. Het Apollo-platform is ook gericht op bouwen, wat zorgt voor hoogwaardige, schaalbare blockchain-infrastructuur voor gamestudio's van wereldklasse.

Contacten

Ben Noble
e: Ben@multiplied.io
t: + 1 919-721-3590

Bron BEDRIJFSDRAAD