The Outer Worlds, de RPG van de jongens van Obsidian die knipoogt naar Fallout, het wordt weergegeven in 60 minuten gameplay tussen opnames, gesprekken en meer.

The Outer Worlds het wordt getoond met een lange gameplay waar je een mooie oproep aan Fallout kunt zien in verschillende van zijn mechanica, de dialogen in de eerste plaats, maar dat op technisch niveau niet erg helder blijkt te zijn. De titel is ontwikkeld door Obsidian, het huis dat Fallout ontwikkelde: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic 2 en Pillars of Eternity.

Zoals hierboven vermeld, toont de gameplay het punt van het werk aan de game en helaas, voor wat je ziet, lijkt er nog wat onzekerheid te zijn om het probleem op te lossen. We weten niet hoe recent de getoonde build is, maar zeker de technische kwaliteit is zeker geen wonder.

Vrij de introductie van de bullet time, hier TTD (Tactical time dilataion) genoemd die in de naam knipoogt naar VATS (Vault-Tech assisted targeting system) van Fallout. Ondanks de technische onzekerheden, is het vroeg om een ​​oordeel te vellen gezien het ontbreken van de volledige schappen van de game.

Wat vind je van The Outer Worlds? Heb je genoten van de gameplay? Ben je bang dat er een "oude" titel uitkomt? Gelooft u dat het vóór de release zal verbeteren? Of lukt het Obsidian om ons een technisch gedateerd maar vooral leuk spel te geven?

The Outer Worlds wordt verwacht voor 25 oktober op Playstation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Over lopende spellen gesproken, dat heb je gehoord Riot Games heeft de ontwikkeling van een nieuw vechtspel bevestigd?