SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

WAT: Vandaag Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, aangekondigd in marketingpartnerschap met Emmy bekroonde acteur, producent en regisseur Alec Baldwin als onderdeel van het 10-jubileumfeest van het bedrijf voor de eeuwige franchise Woorden Met vrienden (in de spelersgemeenschap bekend als de 'Vriendelijkheid' van de game).


Gelanceerd in 2009, Woorden Met vrienden is het #1 sociale mobiele woordspel in de Verenigde Staten geworden. Het succes van het spel door de reis van dit decennium wordt aangedreven door spelerverbindingen gemaakt door snel en slim woordspel dat een toetssteen is geworden in het leven van fans.

WANNEER: Begin in de herfst, Alec Baldwin zal verschijnen in Woorden Met vrienden sociale inhoud en marketingprogramma's.

CITATEN"Ik heb gespeeld Woorden Met vrienden voor bijna een decennium, op soundstages, in kassen en in vliegtuigen, ”zei acteur Alec Baldwin. "Daarom heb ik 'YE-S' gespeld toen Zynga me vroeg mee te doen. "

"Alec Baldwin en Woorden Met vrienden "zei Bernard Kim, Zynga's President of Publishing," is voor altijd verbonden in de populaire cultuur en zijn authentieke liefde voor het spel resoneert met de gemeenschap van het spel. "Zynga is ongelooflijk vereerd om samen te werken met Alec Baldwin om de 10-jaarmijlpaal van onze geliefde mobiele game te vieren, Woorden Met vrienden. '

Volg Woorden Met vrienden:

Facebook: https://www.facebook.com/WordsWithFriends/
Twitter: https://twitter.com/WordsWFriends
Instagram: https://www.instagram.com/wordswithfriends/
Hashtag: #WordsWithAlec

Forward Looking Statement

Dit persbericht bevat het optreden van Alec Baldwin in Woorden Met vrienden sociale inhoud en marketingprogramma's. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden zoals "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "voornemens", "zal", "verwacht", "geloven", "doel", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. Het doel van dit rapport is om significante risico's, onzekerheden en veronderstellingen te bieden. Twee dergelijke rapporten mogen niet worden geplaatst op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar was op de datum hiervan. Wij aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames zal in meer detail worden beschreven in onze openbare archieven bij de Securities and Exchange Commission (de 'SEC'), http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie: klik op om de ondersteunende middelen te bekijken voor de aankondiging van Words With Friends 10 Year Anniversary met Alec Baldwin hier

Contacten

Sarah Ross / sarah@zynga.com / 310-924-1404
Dana Whitney / dwhitney@zynga.com / 415-359-7006
Or
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Bron BEDRIJFSDRAAD