SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) kondigde vandaag de financiële resultaten aan die het bedrijf in het tweede kwartaal heeft geregistreerd, eindigde 30 juni 2019 door de publicatie van de Letter over kwartaalresultaten voor het tweede kwartaal van de 2019 opgesteld door het management op zijn website gewijd aan Investor Relations (Investor Relations). Lees de bijgevoegde kwartaalbrief of bezoek http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results om het online te openen.


Op 14.00 in de tijdzone van de Pacifische kust (17.00 uren van de tijdzone van de Amerikaanse oostkust) zal het management van Zynga vandaag ook een teleconferentie houden om de door het bedrijf geregistreerde resultaten te bespreken. Tijdens de telefonische vergadering kunt u vragen stellen en Zynga probeert zoveel mogelijk antwoorden te geven.

De teleconferentie is toegankelijk via http://investor.zynga.com, waar een opname ook beschikbaar zal zijn na de teleconferentie, of via de volgende toegangsnummers:

  • Groen toegangsnummer: (800) 537-0745
  • Internationaal toegangsnummer: (253) 237-1142
  • Teleconferentie identificatiecode: 4977897

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider op het gebied van interactief entertainment en wil via games de wereld verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen Zynga-franchises gespeeld, waaronder CSR Racing™, Rijken en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ e Zynga Poker™. Zynga-games zijn beschikbaar in meer dan 150-landen, sociale platforms en mobiele apparaten over de hele wereld. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, met kantoren in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Voor meer informatie bezoek www.zynga.com of volg Zynga op Twitter e Facebook.

Noot van de redactie

Om de Zynga b-roll video en key graphics voor je bezochte games te downloaden: https://bit.ly/2IOcaej

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Print:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD