Private Division en Obsidian Entertainment hebben onlangs aangekondigd dat de langverwachte The Outer Worlds zal ook opkomen Nintendo Switch maar pas later dan de versies PC, Xbox One en PlayStation 4 gepland, behalve last-minute uitstel, voor de 25 oktober 2019. Het ontwikkelingsteam heeft, althans voorlopig, geen informatie verstrekt over de releasedatum van de versie voor de hybride console van Nintendo.

Voor de gelegenheid werd ook een nieuwe trailer van het spel gepubliceerd, die u in het nieuws zult vinden. De video toont een aantal gameplay-sequenties, waarop in realtime is gereageerd Matthew Singh, de Senior Producer van het spel. Onder de vele informatie die door het teamlid wordt verstrekt, zijn er veel details over de geschiedenis en hoe de gamewereld is opgebouwd. Het vechtsysteem die de hele ervaring zal ondersteunen, is heel bijzonder wat betreft de realisatie ervan, Obsidian heeft zich laten inspireren door niemand minder dan Fallout: New Vegas.

Reacties

antwoorden