Klaar voor vertrek, bijna weg! Spelers zullen het Wereldvoedselprogramma ondersteunen door voedselhulp te delen


SHANGHAI– (BUSINESS WIRE) –YOOZOO Games bereidt zich voor op de epische gamingmarathon van volgende maand en gamers van over de hele wereld warmen de motoren op om videoclashes om te zetten in voedselschenkingen: allemaal samen om WFP te ondersteunen in de strijd tegen honger in enkele van de meest kwetsbare regio's van de planeet.

Fans van videogames kunnen zich vermaken met exclusieve spelervaringen en evenementen tijdens de week van het initiatief en met hun deelname zullen ze helpen fondsen te werven die essentieel zijn voor het Wereldvoedselprogramma.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Sean Young
Overzeese PR Manager, YOOZOO Games
SeanAY@yoozoo.com

Bron BEDRIJFSDRAAD